Блог

Продължение...

4. Модул за резервации

Модулът за резервации е най-важният елемент от хотелския сайт, заедно с адекватно представяне на всички канали за комуникация - телефони, мейл адреси, Вайбър, Месинджър, Whatsapp. Тези канали обаче трябва да бъдат обслужвани 24/7. По възможност отговаряйте веднага, щом можете. Вашите клиенти дори очакват незабавен отговор. Повече за комуникациите ще има в съответния раздел.

Hotel

Изминалата година постави хотелиерския бизнес буквално на колене. Пандемията промени из основи представите как да се оцелее в тази криза. Тук няма да се занимавам с аспектите на Ковид кризата, защото не това е целта на този материал. Тук искам да очертая няколко основни изисквания към Интернет присъствието на хотелите, защото сега, повече отвсякога, се налага всеки хотел да се бори сам за клиентите си.

Времената са много тревожни и голям брой бизнеси понасят тежки удари. Едни от най-тежките удари понася бизнесът с пътуванията и, респективно, с настаняванията. Въпросът по отношение на маркетинга днес е: „Каква роля ще играе маркетингът през тези смутни времена?“ Въпрос за милион долара. Ситуацията се мени с всеки час и е неимоверно непредсказуема, затова задача номер едно е да сме възможно най-добре информирани.

Още от Блога

Портфолио

Advokatpolsha.bg

Сайт на БПЮК

Сайт на БПЮК (Българо-полска юридическа кантора) - www.advokatpolsha.bg.
432
Адвокат Иво Антонов

Сайт на адвокат Иво Антонов

Сайт на адвокат Иво АНтонов
435

Онлайн магазин Selecta Shop

Онлайн магазин Selecta Shop
326

Vasil antonov

Аз съм Васил Антонов. Занимавам се със създаване и развиване на Интернет сайтове и съпътстващи дейности.

 

Контакти

Адрес: Каменната къща
ул. Г. Кондолов 41, 8271, с. Велика, Община Царево
Email: antonov@vasilantonov.com
Телефон: +359888333044
Понеделник - петък: 10:00 до 17:00 ч.

На линия

В момента има 300  гости и няма потребители в сайта

Каменната къща

Search