Какви хотелски микро-сайтове предлагаме?

Ние предлагаме 3 вида микро-сайтове:

Микро-сайт 1 (План БРОНЗ) е безплатният вариант и представлява вграден листинг в един от двата наши основни сайта: Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg. Той съдържа всички основни елементи на един сайт – Описание, Фото галерия, Гугъл карта, Уличен изглед, Връзка към мета-търсачка, Връзка към ОПА, Адрес, Е-мейл адрес. Макар и безплатен, този план дава възможност за директен контакт с хотела и за извършване на резервации посредством е-мейл адреса на хотела.

Микро-сайт 2 (План СРЕБРО) също е вграден листинг в един от двата наши основни сайта: Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg, но вече в много по-разширен вариант. Освен елементите,включенив План БРОНЗ, този план включва и два елемента с много голям потенциал – Адрес на хотерския сайт и Телефон. По този начин листингът придобива потенциала на малък сайт, но с предимството на репутацията на основните сайтове, където се намира този листинг. Микро-сайт е чудесно допълнение към основния сайт на хотела, което допринася за повишаването на видимостта на бранда и представлява още един инструмент за директни резервации. Присъствието му в състава на двата популярни сайта е много голям плюс в стремежа на един хотел към по-добри директни продажби.

Микро-сайт 3 (План ЗЛАТО) вече представлява самостоятелен сайт, разположен в поддомейн от вида YOURHOTELNAME.SUNNYBEACH-BG.COM или YOURHOTELNAME.HOTELBEDS.BG. Освен синтезираната информация – текстова и медийна – за определен хотел, този сайт е снабден със система за онлайн резервации от най-висок ранг. Чрез нея могат да се извършват продажби в реално време, а разплащанията включват най-съвременните методи. Освен това системата предоставя възможност за интегриране във Фейсбук страница на хотела, като превръща страницата в още един аутлет за продажби. Системата е уеб-базирана и поддръжката не е ваша грижа. Единственият разход е комисионна от 3% само за реализирани нощувки, резервирани чрез нея. Като се има предвид, че системи от подобен характер, например тази на LittleHotelier, изискват месечен абонамент от 99 евро, а системата на SiteMinder – 39 евро месечно, независимо дали имате продажби или не – превръща Микро-сайт 3 с вградена система на Reseliva в отличен инструмент за директни резервации.  

Когато изберете план за Sunnybeach-bg.com, получавате безплатно същия план в сайта Hotelbeds.bg – така плащате 1, получавате 1 безплатен план като допълнение.

Демо версии на План СРЕБРО можете да видите на самите сайтове Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg, а демо версии на План ЗЛАТО можете да видите тук:

Dummy.sunnybeach-bg.com

Dummy.hotelbeds.bg     

Във всяка от демо версиите има линк към демо версия на интегрираната онлайн резервационна система Reseliva, където могат да се видят нейните големи възможности. Така ще изглежда и вашата онлайн система, където ще можете да нанасяте видове стаи, цени, сезони, намаления, промоции и още много други.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. вашия микро-сайт, а ако имате по-голям апетит - защо не и нов сайт?

Използвайте формата по-долу, за да изберете услуга, отговаряща най-добре на вашите цели

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Selecta Shop

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
617
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
808
Honeylifestyle.bg
WebPortfolio

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон…
368