Bacillus Turisticus Digitalicus

Hotelbeds

С новата година идват и нови мераци. Bacillus например.

Преди време започнах с хотелите, макар и не толкова успешно, колкото си представях. Трудно е да се пребори човек с инертността на туристическите “профита“.

Сега насочвам поглед и към ресторантите – с помощта на моя приятел Желязко Каракашев слагам начало на  Culinary Club – сайт за популяризирането на качествения начин на хранене и живот и още други благи теми за любители и професионалисти.

Освен това в сайта на Слънчев бряг отделих секция  за подбрани ресторанти с висок рейтинг. Какво остава? Остават тоалетните – тогава ще е обхванат целият туристически сектор. Не съм забравил и най-старата професия, но все още ми се иска да вярвам, че не съм опрял дотам.

По отношение на хотелите, които включваме в сайта на Слънчев бряяг – те ще са от Дуранкулак до Резово, като определящият признак е висок рейтинг в Booking.com  и TripAdvisor.com.

За Hotelbeds.bg подборката е малко по-различна:  отново висок рейтинг, но освен хотели от България, ще има хотели и от съседните Балкански страни. В процес на подготовка е и специално издание на хотели в Азия.  

И тъй като всички тези неща ми навяха мисълта, че съм се превърнал в един Bacillus, при това Turisticus Digitalicus, реших да си присвоя това име – Bacillus Turisticus Digitalicus. Ако придобие популярност до месец-два, когато ще трябва да си подновявам личните документи, със сигурност ще поискам смяна на името.

Това засега са новините за 2020. А, и още нещо – с удоволствие приветствам появата на издания на приятелите от Locus Publishing в нашата онлайн книжарница https://www.selecta.me. Супер четива, като се почне от Уилям Гибсън и се стигне до Емил Марков.

И така, към нови подвизи в полето на Turisticus Digitalicus, както и в ограмотяването на все по-смаляващата се нация.

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Selecta Shop

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
617
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
808
Honeylifestyle.bg
WebPortfolio

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон…
368