COVID-19 отложи Travel Academy за по-късна дата

Васил Антонов

Тревожната ситуация с настъпването на COVID-19 не подмина и едно от най-значимите събития в туристическия бизнес - годишната Travel Academy конференция и наградите в туризма.

Дано всичко да е наред през октомври и да можем да се видим на спокойствие.

Тук цитирам част от изявлението на моите приятели Антон, Димо и Радо, взето от сайта https://travel-academy.org/:

На база това решение ( Заседание на МС от 08.03.20 ) и проблемите, които се създават за бизнеса поради разпространението на заболяването COVID-19 и с цел минимизиране на загубите по организирането на събитията, ние от Travel Academy, взехме решение за отлагане на VII-та годишна конференция на Travel Academy и второто издание на Bulgarian Travel Academy Awards. Вярваме, че мярката за спиране на всички мероприятия на закрито ще бъде разширена до още по-голям обхват и не искаме да изчакваме до последния момент за да вземем това решение.

За първи път от 2013-та година насам годишната конференция на Travel Academy ще бъде отложена за друга дата. Новите дати за провеждане на най-значимата конференция за туристическата индустрия са 9 и 10 октомври 2020 г. Всички условия за участниците в годишната конференция и изложителите ще бъдат спазени и тяхното участие остава защитено, като ще поднесем компенсация персонално до всеки един регистриран участник. Вече са променени всички дати, видове билети и условия за регистрация за VII-та годишна конференция на Travel Academy в сайта на събитието.

Второто издание на Церемонията по награждаването на победителите в Bulgarian Travel Academy Awards и цялата кампания по номинация, гласувания на публика и жури също се отлагат. Новите срокове и дати вече са актуализирани в сайта www.travel-awards.bg.

Така графикът на събитията на Travel Academy става:

  • 19.09 – 20.09.2020 – Нощ на Хотелите
  • 09.10 – 10.10.2020 – VII годишна конференция на Travel Academy
  • 09.10.2020 – Церемония по награждаване победителите в Bulgarian Travel Academy Awards
  • 28.11 – 29.11.2020 – Travel Expo

Свидетели сме на безпрецедентна ситуация и наблюдаваме огромни сътресения в туристическия бизнес. Искрено се надяваме тази икономическа криза да отмине бързо и бизнесът да започне да се възстановява максимално бързо. Целият екип на Travel Academy е на разположение за въпроси, консултации и ще съдействаме с каквото можем на всеки туристически бизнес.

Поздрави,

Антон, Димо и Радомир

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Selecta Shop

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
617
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
808
Honeylifestyle.bg
WebPortfolio

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон…
368