Какви хотелски микро-сайтове предлагаме?

Ние предлагаме 3 вида микро-сайтове:

Микро-сайт 1 (План БРОНЗ) е безплатният вариант и представлява вграден листинг в един от двата наши основни сайта: Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg. Той съдържа всички основни елементи на един сайт – Описание, Фото галерия, Гугъл карта, Уличен изглед, Връзка към мета-търсачка, Връзка към ОПА, Адрес, Е-мейл адрес. Макар и безплатен, този план дава възможност за директен контакт с хотела и за извършване на резервации посредством е-мейл адреса на хотела.

Микро-сайт 2 (План СРЕБРО) също е вграден листинг в един от двата наши основни сайта: Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg, но вече в много по-разширен вариант. Освен елементите,включенив План БРОНЗ, този план включва и два елемента с много голям потенциал – Адрес на хотерския сайт и Телефон. По този начин листингът придобива потенциала на малък сайт, но с предимството на репутацията на основните сайтове, където се намира този листинг. Микро-сайт е чудесно допълнение към основния сайт на хотела, което допринася за повишаването на видимостта на бранда и представлява още един инструмент за директни резервации. Присъствието му в състава на двата популярни сайта е много голям плюс в стремежа на един хотел към по-добри директни продажби.

Микро-сайт 3 (План ЗЛАТО) вече представлява самостоятелен сайт, разположен в поддомейн от вида YOURHOTELNAME.SUNNYBEACH-BG.COM или YOURHOTELNAME.HOTELBEDS.BG. Освен синтезираната информация – текстова и медийна – за определен хотел, този сайт е снабден със система за онлайн резервации от най-висок ранг. Чрез нея могат да се извършват продажби в реално време, а разплащанията включват най-съвременните методи. Освен това системата предоставя възможност за интегриране във Фейсбук страница на хотела, като превръща страницата в още един аутлет за продажби. Системата е уеб-базирана и поддръжката не е ваша грижа. Единственият разход е комисионна от 3% само за реализирани нощувки, резервирани чрез нея. Като се има предвид, че системи от подобен характер, например тази на LittleHotelier, изискват месечен абонамент от 99 евро, а системата на SiteMinder – 39 евро месечно, независимо дали имате продажби или не – превръща Микро-сайт 3 с вградена система на Reseliva в отличен инструмент за директни резервации.  

Когато изберете план за Sunnybeach-bg.com, получавате безплатно същия план в сайта Hotelbeds.bg – така плащате 1, получавате 1 безплатен план като допълнение.

Демо версии на План СРЕБРО можете да видите на самите сайтове Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg, а демо версии на План ЗЛАТО можете да видите тук:

Dummy.sunnybeach-bg.com

Dummy.hotelbeds.bg     

Във всяка от демо версиите има линк към демо версия на интегрираната онлайн резервационна система Reseliva, където могат да се видят нейните големи възможности. Така ще изглежда и вашата онлайн система, където ще можете да нанасяте видове стаи, цени, сезони, намаления, промоции и още много други.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. вашия микро-сайт, а ако имате по-голям апетит - защо не и нов сайт?

Използвайте формата по-долу, за да изберете услуга, отговаряща най-добре на вашите цели

Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg

in WebPortfolio
Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните хотелски резервации.
LussVelika

Къща за гости LussVelika

in WebPortfolio
Сайт на къща за гости LussVelika.
Antonov

Сайт на адвокат Антонов

in WebPortfolio
Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
Honeylifestyle.bg

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

in WebPortfolio
Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон Journal Theme.
Selecta Books

Онлайн книжарница Selecta Books

in WebPortfolio
Сайт Онлайн книжарница Selecta Books. Изграден с OpenCart 3 и шаблон Journal Theme.
Sunny Beach

Сайт на Слънчев бряг

in WebPortfolio
Сайтът на Слънчев бряг www.sunnybeach-bg.com