Сайт на Слънчев бряг

Sunny Beach Sunny Beach

Сайтът на Слънчев бряг www.sunnybeach-bg.com - сайт за хотели по българското челноморско крайбрежие, целящ повишаване на дела на директните хотелски резервации.

Сайтът е създаден със CMS платформата Joomla и визуалния редактор Quix - най-доброто съчетание за отлични резултати. Целта на сайта е да включва хотели от българското черноморско крайбрежие с най-висок рейтинг, на базата на мнения на потребители в TripAdvisor и Booking.

Включването става по няколко критерия, като възможностите са следните - План 1 - Бронз, План 2 - Сребро и План 3 - Злато. Повече за тези планове и как да заявите включване и на вашия хотел прочетете ТУК.

Какво ви носи вклюването на хотела ви в сайта? Sunnybeach-bg.com е сайт с утвърдена онлайн репутация и висок рейтинг. Когато вашият хотел стане част от сайта, вие получавате уникалната възможност да подобрите неговата онлайн репутация, получавате много по-голяма онлайн видимост, по-активно онлайн присъствие, както и шанса да увеличите своите директни резервации, дори и с безплатния План 1 - Бронз.

За още инфо относно проекта се свържете с нас.

 

Прочетена 430 пъти
Още в тази категория: Онлайн магазин SelectaShops »

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Selecta Shop

Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
1165
Honeylifestyle.bg
WebPortfolio

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон…
555
Selecta Books
WebPortfolio

Онлайн магазин SelectaShops

Онлайн магазин SelectaShops. Изграден с OpenCart 3 и шаблон Journal Theme.
625