Въпроси

Хотелски микро-сайт

 • С какво може Микро-сайтът да помогне на директните резервации?

  Микро-сайтът е отлично средство за повишаване на директните резервации. Дори в безплатната версия План БРОНЗ в листинга е включен е-мейл адресът на хотела – така се осъществява директна връзка с резервационния екип.

  План СРЕБРО включва може да включва всички налични комуникационни канали на хотела – от е-мейл адрес до адрес на хотелския сайт. Това превръща план СРЕБРО в отличен инструмент за директни контакти с хотела и, следователно, в резервационен инструмент. Ако хотелът има в сайта си интегрирана резервационна система, в този план може да се включи и формата за резервации от сайта на хотела. Някой навярно би отбелязал, че всички тези атрибути ги има и на сайта на хотела. Да, така е вероятно, но План СРЕБРО е част от два изключително популярни туристически сайта – Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg, а това определено е от полза за промотиране на хотелския бранд.

  И, разбира се, План ЗЛАТО пък е пълноценен сайт с интегрирана уеб-базирана резервационна система – изключително подходящо за хотели, които нямат подобна система в сайтовете си или не желаят да инвестират големи суми за такава и нейната поддръжка. Системата позволява управлението на всички видове стаи и настаняване, по сезони, с промоции и още много възможности. Действащ демонстрационен сайт може да се види на Dummy.sunnybeach-bg.com и Dummy.hotelbeds.bg.

 • Кой вид Микро-сайт е за предпочитане?
 • Трябва ли да се плаща допълнително за Онлайн резервационната система?

Google реклама

Ускорени мобилни страници

 • AMP (УМС)

  Забелязвали ли сте как някои сайтове се появяват светкавично в страницата с резултати за търсене на мобилни устройства? Поздравления! Това е досегът ви с AMP (Accelerated Mobile Pages) или, на български, УМС (Ускорени Мобилни Страници) проекта на Гугъл. Целта на този проект е да подобри функционирането на мобилната мрежа, защото не е тайна, че мобилната мрежа е известна с лошия си навик да е доста забавена.

  Какво е AMP?

  AMP страницата е HTML страница, която е с олекотена структура и преднамерено лишена от доста елементи. Мобилният потребител получава продукт, който зарежда много бързо и е по-лесен за четене.

  Проектът AMP първоначално е бил предназначен за издатели и те създават значителен обем съдържание според неговия протокол. Ала все повече бизнеси трансформират традиционните си страници в AMP формат, защото тези страници предлагат мтого предимства в сравнение с бавно зареждащите традиционни такива.

  Как работят AMP?

  Гугъл предлагат обширно въведение за издатели, което покрива всички стъпки. Никак не е за учудване, че HTML спецификата на AMP е изключително стриктна. Съществуват също така цял куп ограничения, свързани с представянето на реклами. Ако решите да създавате съдържание за AMP, съблюдавайте тези правила и валидирайте резултата преди да публикувате.

  Защо хората от маркетинга трябва да се интересуват от AMP?

  Преди всичко AMP ще направят клиентите ви доволни, когато боравят с вашето съдържание на мобилно устройство. А това никак не е малко, като се има предвид все по-нарастващия брой мобилни потребители.

  Това ще спомогне на сайта ви да стане по-дружелюбен в мобилно отношение, тъй като Гугъл дава приоритет на Mobile-First индескирането. Един от основните фактори напоследък, който влияе на ранкинга, е скоростта на зареждане.

  Макар всъщност не самите AMP страници като такива да са фактор за Гугъл ранкинга, те все пак имат потенциала да придвижат бизнеса ви към по-високо място. И нещо много важно – потребителите ви ще останат много доволни от изживяването при работа с вашия сайт. 

  Измерване на потенциала на AMP

  Още когато започнете да развивате своите AMP страници, важно е да се измери тяхната резултатност. Това обаче не може да стане с обичайните методи като Гугъл Аналитикс например. Необходимо е да се вгради специален проследяващ код в сайта ви. 

  Трябва ли да използвам AMP за сайта си?

  Това трябва да се преценява за всеки отделен случай. Важно е да се отбележи, че не всеки дивелопър притежава квалификацията да създава AMP страници. Имайте предвид, че това със сигурност ще изисква сериозна инвестиция – или в обучение на вашите специалисти, или в наемането на външни такива.

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Естествен антибиотик, силно антивирусно действие

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
471
LussVelika
WebPortfolio

Къща за гости LussVelika

Сайт на къща за гости LussVelika.
239
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
445