Хотелски микро-сайт

Sunny Beach

List your property with probably the most popular site of the best Bulgarian seaside resort!

Want more direct sales for your hotel? Or increase bookings through Online Travel Agencies?
Listing your hotel on Sunnybeach-bg.com is the best thing you can do! And there is a FREE Plan!

When you select any of the other plans, you have the unique chance to pay for 1 and get 1 free on another very popular site of ours: Hotelbeds.bg. Your listing there will be identical to this one.


Включете хотела си в навярно най-популярния сайт на най-привлекателния морски курорт у нас!

Искате ли повече директни продажби за хотела си?
Включването на хотела ви в Sunnybeach-bg.com е най-доброто за вас! При това напълно БЕЗПЛАТНО! Подобрете приходите си, като се възползвате от невероятните възможности на другите планове!

Hotel Beds

Хотелбедс представлява платформа за повишаване на приходите от директни продажби на хотелите в България, а отскоро и от Балканския полуостров посредством система от хотелски микро-сайтове. Микро-сайтовете са нов и изключително икономичен инструмент за повишаване на директните продажби. Той е подходящ както за хотели със собствени сайтове, така и за, особено още повече, за хотели с неработещи сайтове.

Искате ли повече директни продажби за хотела си?

Включването на хотела ви в Hotelbeds.bg е най-доброто за вас! При това напълно БЕЗПЛАТНО!

Цени за хотелски сайт

Микро-сайт 1 БРОНЗ
(вграден)*
Безплатен
Описание
Гугъл карта
Адрес
Е-мейл
Форма за резервации
   
   
   
   
Микро-сайт 2 СРЕБРО
(вграден, разширен)**
168 лв.
Описание
Гугъл карта
Адрес
Е-мейл
Връзка към хотелския сайт
Телефон
 Форма за резервации
Вкл. поддръжка 24 лв. / година
 
Микро-сайт 3 ЗЛАТО
(поддомейн)***
440 лв.
Описание
Гугъл карта
Адрес
Е-мейл
Връзка към хотелския сайт
Телефон
Поддомейн (yourhotel.hotelbeds.bg)
Интегрирарне на резервационен модул
Вкл. поддръжка 60 лв. / година

Пояснителни бележки:

  • * Микро-сайт 1 ПЛАН БРОНЗ е безплатен вариант на приложението. Той е интегриран в състава на Sunnybeach-bg.com или Hotelbeds.bg. В долната част на формата можете да изберете в кой от тези два сайта желаете да се включите. Връзката ще ви препрати на електронния магазин, където да направите своята заявка. Маркираната цена е "0", така че при добавяне в Кошницата няма да заплащате нищо - трябва само да потвърдите избора си и ще получите потвърждение.

  • ** Микро-сайт 2 ПЛАН СРЕБРО е с цена 168 лв. Той е интегриран в състава на Sunnybeach-bg.com или Hotelbeds.bg. В долната част на формата можете да изберете в кой от тези два сайта желаете да се включите. Връзката ще ви препрати към електронния магазин на съответния сайт, където да направите своята заявка. Маркираната цена е "168 лв. / 86 Евро" и в нея е включена такса "Хостинг и поддръжка" от 24 лв. за година. Тези, които изборат Sunnybeach-bg.com, получават БОНУС безплатно включване в Hotelbeds.bg. Плащате за 1 план и получавате ВТОРИ БЕЗПЛАТНО!

  • *** Микро-сайт 3 ПЛАН ЗЛАТО е с цена 440 лв. Приложението представлява самостоятелно обособен поддомейн към Sunnybeach-bg.com или Hotelbeds.bg от вида YOURHOTEL.SUNNYBEACH-BG.COM или YOURHOTEL.HOTELBEDS.BG. В долната част на формата можете да изберете към кой от тези два сайта желаете да се включите. Връзката ще ви препрати към електронния магазин на съответния сайт, където да направите своята заявка. Маркираната цена е "440 лв. / 225 Евро" и в нея е включена такса "Хостинг и поддръжка" от 60 лв. за година. Най-ценната черта на това приложение е, че то е с интегрирана уеб-базирана онлайн резервационна система от най-висок клас. Системата позволява интегриране и с Фейсбук страницата на хотела, откъдето също могат да се правят резервации. Тези, които изборат Sunnybeach-bg.com, получават БОНУС безплатно включване в Hotelbeds.bg. Плащате за 1 план и получавате ВТОРИ БЕЗПЛАТНО!

Цените по-горе са за фиксирани услуги. Ако желаете по-разширена услуга, заявете я ТУК!

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Естествен антибиотик, силно антивирусно действие

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
471
LussVelika
WebPortfolio

Къща за гости LussVelika

Сайт на къща за гости LussVelika.
238
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
445